Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مناقبی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص بودجه سال آینده گفت: بودجه‌ای که نتیجه آن به آنجا می‌رسد که باید دعا کنیم و برای اجرا کردن آن به رمال و جادوگر مراجعه کنیم دیگر نیازی به صحبت‌های کارشناسی و بررسی تخصصی ندارد، اینها صحبت‌های رئیس سازمان برنامه و بودجه است. وقتی برداشت ایشان از بودجه این گونه است تکلیف آن مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجمع واردکنندگان ادامه داد: وضعیت ما اکنون شبیه آن لحظه‌ای است که دکتر بیمار را جواب می‌کند و می‌گوید کاری از دست من برنمی‌آید و فقط دعا کنید. الان هم دکتر بودجه چنین حرفی را زده است، بودجه سال آینده از مسیر کارشناسی خارج شده و کار به دعا و توسل رسیده است. خدا به ما عقل داده که فکر کنیم و تصمیم‌ بگیریم وقتی تدبیر نداریم خدا دعای ما را مستجاب نمی‌کند.

مناقبی افزود: امروز قشر متوسط و متوسط به پایین با سختی زندگی می‌کنند و اگر بگوییم همه این سختی‌ها تقصیر تحریم و آمریکا است درست نیست، این خود تحریمی‌ها و سیاست‌های غلط مدیران کشور است که ما را به این روز انداخته است اگر ما تحریم هستیم این همه جنس قاچاق در بازار از کجا می‌آید.

وی در خصوص کاهش درآمدهای دولت از مالیات بر عوارض کالاهای وارداتی در بودجه سال آینده گفت: دولت وقتی واردات قانونی را محدود می‌کند طبیعی است که مجبور می‌شود مالیات کمتری بگیرد. حالا سوال اینجاست این ارقامی که بابت گرفتن مالیات از واردات در بودجه ذکر شده است از چه کسی بگیرند، از همان عده قلیل که کار قانونی انجام می‌دادند یا گروه دیگر؟ ما هر چقدر می‌گوییم کسی جواب ما را نمی‌دهد، این شرایط دیگر ربطی به دولت ندارد یعنی قوه قضائیه، شورای نگهبان و قوه مقننه هیچ کدام حاضر به جوابگویی به این مشکلات نیستند. پس اینجا بحث حاکمیت وسط است و دولت خود یکی از ارکان نظام است.

مناقبی ادامه داد: نباید به خاطر مسائل سیاسی، پست و مقام توپ را در زمین دولت بیاندازیم و بگوییم همه سختی‌های امروز تقصیر یک نفر است.

وی ادامه داد: این کاهش درآمد بیشتر به خاطر آ‌ن است که افراد عادی کمتر می‌توانند واردات انجام دهند اما آن دسته از واردکنندگان متصل که اتفاقا از دادن مالیات نیز معاف هستند به کار خود ادامه می‌دهند و اتفاقا فضا برای آنها باز و مهیا شده چون دیگر رقیبی ندارند.

مناقبی با اشاره به سیستم پرداخت مالیات در 40 سال اخیر گفت: در کشوری که 85 درصد اقتصاد آن دولتی است، هیچ‌گاه در این 40 سال مشخص نشده که چه کسی مالیات می‌دهد و چه کسی مالیات نمی‌دهد. چرا باید کارگر و کارمند مالیات بدهند اما فلان سازمان یا ارگان که به یکی از نهادهای قدرت وابسته است و هر ماه مبالغ بالایی هم واردات دارد از مالیات معاف شود. همه کسانی که در این مملکت کار و زندگی دارند باید مالیات نیز بپردازند.

وی تصریح کرد: ما در مقابل خون‌هایی که برای انقلاب و در طول هشت سال جنگ تحمیلی ریخته شده مسئول هستیم. کاری نکنیم که فلان آقا، سوار بر این خون‌ها بتازد و با اسم شهدا به پست و مقام برسد، بلکه ما وظیفه داریم که با تمام قدرت از این کشور دفاع کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد دولت زمین کارشناسی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی از مطالبه ۳ هزار میلیارد ریال مالیات از فراریان مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شاهین مستوفی؛ سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور پیرامون نحوه شناسایی فرار مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان و میزان مطالبه مالیاتی از آنان، اظهار کرد: متعاقب دریافت گزارش سامانه سوت‌زنی مبنی بر فرار مالیاتی شرکت‌های سازنده مسکن در این استان و با‌ توجه به وجود اطلاعات مربوط به میزان فعالیت این اشخاص در سازمان نظام مهندسی استان مذکور (از جمله حق تعرفه هر متر مربع متراژ واگذار شده به هر شخص حقیقی یا حقوقی، قراردادهای منعقده فی مابین کارفرمایان و مجریان ذیصلاح) و عدم همکاری کامل آن مجموعه، انجام بازرسی موضوع ماده (181) قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار قرار گرفت. 

وی با اشاره به اینکه با بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی انجام شده، مشخص شد حق الزحمه واقعی 573 مجری ذیصلاح ساختمان در استان طی سال‌‌های 1398 لغایت 1402 نزدیک به 13 هزار میلیارد ریال بوده گفت: لیکن درآمد ابرازی آنها در اظهارنامه‌های مالیاتی تسلیمی بسیار کمتر از این مبالغ اعلام شده بود که با عنایت به مستندات مذکور و با رعایت قوانین و مقررات، بالغ بر 3 هزار میلیارد ریال مالیات و عوارض در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده طی اوراق مطالبه و تشخیص صادره، از مودیان مذکور مورد مطالبه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۰۰ هزار هکتار زمین به مردم در قالب طرح نهضت ملی مسکن
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • ببینید | تصاویری دلخراش از زمین خوردن یک سگ هنگام فرار از دست پلنگ
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟