Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان فاروج ۵۰ درصد بذر مورد نیاز استان را تولید می کند اما تولید کنندگان بذر هر سال با مشکل پرداخت به موقع طلب هایشان مواجهند و امسال آنان التماس دعا دارند.

 خبرگزاری شبستان _ فاروج؛ با همه مشقاتی که تولید کنندگان بذر تحمل می کنند تا رقم خوبی به دست کشاورزان در سراسر استان برسد اما درد این تلاشگران دیر پرداخت شدن هزینه های تولیدشان از سوی شرکت های خریدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هرچند امسال صدور مجوز بوجاری برای بذر تولیدی شهرستان بارقه های امید را در دل این تلاشگران برای هویت دار کردن محصول و رونق بازار ایجاد کرده اما آنان نگران پرداخت مطالباتشان در زمان تحویل تولیداتشان که هرسال به تعویق می افتد، هستند.

 

«برزگر» یکی از تولیدکنندگان گندم بذری در شهرستان گفت: صاحبان مزارع بذری به رغم تحویل به موقع محصول، اما همیشه در دریافت مطالباتشان با انتظار دو تا سه ماهه به مشکل برمی خورند.

 

وی افزود: چشم تولید کننده به همین پول تولیداتش است و وقتی با انتظار سه تا چهار ماهه و حتی گاهی بیشتر این پول ها پرداخت می شود  به لحاظ بهره های بانکی تسهیلات دریافتی، می توان میزان ضرر آنان را محاسبه کرد.

 

وی با اشاره به کرایه های بالای حمل و سلیقه ای بودن اعلام نرخ از سوی کامیون داران، گفت: این مشکلات هم رنج تولید را بیشتر می کند.

 

برزگر افزود: شرکت های خرید بذر دیر اقدام به دریافت تسهیلات می کنند و این روند تسویه حساب با کشاورزان را تا اول مهر به درازا می کشاند.

 

تولید کننده دیگری با اشاره به اینکه شهرستان 10 تا 12 نوع گندم تولید می کند، گفت: همه مرارت های تولید را به هر زحمتی هست تحمل می کنیم اما مرحله فروش کام همه تولیدکنندگان بذر را تلخ می کند.

 

«امیدوار» افزود: اگر شرکت های خریدار زودتر اقدام به دریافت تسهیلات کنند و حداقل 50 درصد مطالبات را تا تیرماه پرداخت کنند کشاورزان هم با مشکلات کمتری مواجه می شوند.

 

وی گفت: تمام هزینه ها را برای رسیدن به کشت بهاره انجام می دهیم و در زمان برداشت دستمان خالی است و دیر پرداخت شدن پول تولیدات، شرایط اقتصادی خانواده های بهره بردار را سخت می کند.

 

 

50 درصد بذر استان را تولید کنندگان فاروج تامین می کنند

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج گفت: نیمی از بذر تولیدی غلات استان، از سوی کشاورزان فاروج تامین می شود.

 

«حبیب الله مقتدر» افزود: افزون بر 900 هکتار از مزارع شهرستان زیر کشت بذر غلات به ویژه گندم می رود که هرساله به دلیل نداشتن واحد فرآوری این تولیدات به نام شهرستان های دیگر عرضه می شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی فاروج با اشاره به اینکه پارسال در مزراع بذری شهرستان 6 هزار تُن تولید داشتیم، بیان کرد: با پیگیری های انجام شده بالاخره امسال مجوز فرآوری بذر شهرستان صادر و شرکت تعاونی تولید کشاورزی روستای مایوان با دریافت این مجوز زمینه عرضه این تولیدات با نام شهرستان را فراهم کرد.

 

وی مجوز فعلی این واحد را، تولید 500 تُنی عنوان کرد و افزود: شرط افزایش ظرفیت مجوز، تامین انبار استاندارد است که در صورت فراهم سازی این بخش، از سوی اتحادیه تعاونی تولید می توان حجم بیشتری از تولیدات شهرستان را فرآوری و شناسنامه دار کرد.

 

مقتدر گفت: امیدواریم امسال شرکت های خریدار بذر با پرداخت به موقع پول تولید کنندگان، انگیزه آنان را برای افزایش محصول بیشتر کنند و از سویی با فرآوری این محصول ارزش افزوده تولیدات به کمک اقتصاد این خانوارها می آید.

 

 

گلایه تولید کنندگان به حق است

 

مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اذعان به صحت گلایه های تولیدکنندگان گفت: دیر پرداخت کردن مطالبات تولیدکنندگان از سوی شرکت های بذری متاسفانه صحت دارد.

 

«عبدالله یوسفی» افزود: این شرکت ها به دلیل منابع محدود و اتکا به تسهیلات دولتی، پرداخت هایشان به طول می انجامد.

 

وی گفت: امسال به متولیان تاکید شده که پیگیر دریافت تسهیلات تا قبل از زمان برداشت گندم باشند.

 

یوسفی با اشاره به اینکه سال گذشته بعضی شرکت ها موفق به دریافت به موقع تسهیلات شدند، اظهارکرد: امسال هم این شرکت ها  مکلفند تمهیدات لازم را برای دریافت به موقع تسهیلات و پرداخت مطالبات گندم کاران بیندیشند.

 

 

 

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: بذر غلات شهرستان فاروج گندم تولید کنندگان کنندگان بذر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی در شورای عشایر شهرستان میاندوآب گفت: انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای عشایر شهرستان میاندوآب از انجام اقدامات لازم برای مناسب‌سازی مسیر تردد به ییلاقات سلیم‌خان شاهین‌دژ، هشترود و سهند خبر داد.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی برای تأمین روشنایی و برق مصرفی عشایر تا جایی که منابع مالی تأمین و امور برق استان همکاری کند تأمین خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: امسال در حد توان نسبت به تأمین آب شرب سالم و بهداشتی با لوله‌کشی از چشمه و همچنین تأمین تانکرهای آب ثابت و سیار اقدام خواهیم کرد.

ناجی با بیان اینکه انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را آسان‌سازی کنند، تصریح کرد: عملکرد شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون دام‌های عشایر و صدور مجوز حمل دام قابل تقدیر است.

محمدرضا رضایی نیز در این جلسه اظهار کرد: عشایر همیشه پای انقلاب بوده‌اند و در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات دست از تولید برنداشته‌اند.

وی افزود: توجه ویژه به نیازهای آموزشی، بهداشتی، عمرانی و خدماتی این قشر زحمتکش حداقل کاری است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر به ییلاق‌های منطقه، اقدامات لازم در جهت تأمین آرد، سوخت و آب آشامیدنی عشایر در دستور کار شورای عشایر شهرستان قرار گیرد.

رضایی تصریح کرد: برای تخصیص آرد و تأمین مورد نیاز عشایر شهرستان نان نیازمند پالایش دقیق آمار هستیم.

به گزارش ایمنا، تعدادی از روستاهای دشت میاندوآب محل قشلاق عشایر دامنه‌های سهند و ارتفاعات شاهین‌دژ بوده و همچنین این شهرستان محل گذر عشایر سایر شهرستان‌ها از جمله نقده به ییلاقات خود است. عمده این عشایر شامل ایلات و طوایف شاهسون، بالکانلو، اینانلو و قره‌پاپاق هستند.

کد خبر 751517

دیگر خبرها

  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • مطالبات ۸۹۵ مالباخته «رضایت خودروی طراوت نوین» پرداخت شد
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد